Som en del af de nye tiltag i klubben, er hermed en af de lidt sjovere: Kampen om håneretten!

For eftertiden, vil vi i klubben forsøge at afholde nogle arrangementer af forskellig karakter, med det eneste formål at lave lidt fælles spas. Hvad er bedre end at lave nogle konkurrencer, for endegyldigt at afgøre hvem der er indehaveren af HÅNERETTEN i klubben? På tværs af alder, vægt og sportsgren, skal vi alle have mulighed for at vinde den eftertragtede titel.

Smeden MP bedre kendt som Morten Pedersen, har sponsoreret et sæt pokaler til klubben.

En stor pokal som opstilles i klubhuset, og en dertilhørende vandrepokal, som udleveres fra gang til gang.

Der forventes at blive 2 eller 3 arrangementer om året, og forhåbentligt får pokalen lov at skifte hænder fra tid til anden. Der vil blive lagt vægt på lighed i arrangementerne, så vi alle kan komme i betragtning til titlen! Indbydelser til disse konkurrencer, vil blive slået op på hjemmesiden og på FB gruppen (GOKART VMK) Ligeledes bliver resultaterne efter arrangementerne, lagt ind på hjemmesiden.

Allan Kjølhede har håneretten!!!!

Seneste arrangement, blev afholdt i Racehall, d 28 januar, 2015. Resultaterne er som følger:

Nr. Kvalifikation Nr. Løb 1
1 Allan Kjølhede 1 Allan Kjølhede