PRISER OG LICENSBESTILLING 2017

Indmelding og bestilling af licenser skal fremover ske via DASU's nye medlemsportal på dasu.cloudapp.net

Du kan dog først få godkendt medlemskab og bestille licens på DASU's medlemsportal, når du har betalt kontingent i VMK. på reg. nr. 8214 Konto 3050495921.

VIGTIG for gokartfolket: Der er ingen adgang til og på banen uden licens. Forældre og mekanikere som færdes på banen, i pitten, ved vægten og i ryttergården, skal altså minimum have en grundlicens (Reglement 6-62.001).

Proceduren kan du finde nederst på denne side. Bemærk følgende priser er kun for kontingenter.

Kontingentpriser

Type 1 - 400kr.

For medlemmer der ikke ønsker kørelicens. Kontingentet indeholder betaling til DASU.
Der udsendes klubblad fra DASU og medlemskabet åbner mulighed for at erhverve official licens.

Type 2 - 700kr.

Medlemmer der ønsker Grund- licens, uden fast trænings aftale på Løvel-banerne. Kontingentet indeholder betaling til DASU.

Type 3 - 2000kr.

Medlemmer der i deres sport ønsker fast træning på banerne i Løvel. Medlemskabet er incl. ret til bande reklamer på 1x1 meter der kan benyttes af køreren eller sælges til en af kørernes sponsorer. Skiltet skal godkendes af en fra bestyrelsen. Skiltet stilles til rådighed af VMK og er VMK`s ejendom.

Type 4 - 1500kr.

Personer under 18 år, der i deres sport ønsker fast træning på banerne i Løvel. Medlemskabet er incl. ret til bande reklamer på 1x1 meter der kan benyttes af køreren eller sælges til en af kørernes sponsorer. Skiltet skal godkendes af en fra bestyrelsen. Skiltet stilles til rådighed af VMK og er VMK`s ejendom.

Gebyr for ændringer af medlemstype kr. 100.

Indmeldingsprocedure og Licensbestilling

1. Find ud af hvilket medlemskab du/I ønsker - se ovenfor.
2. Betal VMK medlemskab til klubben på reg. nr. 8214 Konto 3050495921
(Husk at angive tydeligt navn og adresse på betalingen)
3. Log ind på DASU's medlemsportal
Tidligere medlemmer logger på med licensnummer (ID-nummer) og adgangskode
Nye medlemmer opretter sig på 'Opret ny bruger'
4. Når du er logget ind, går du ind under 'Klubber' i menuen og vælger Viborg Motor Klub
5. Vælg den ønskede medlemskabstype og klik på 'Ansøg' (Feltet 'Udvalg' skal ikke udfyldes)
6. VMK godkender nu din ansøgning om medlemskab når klubben har modtaget din betaling. Du vil modtage en e-mail på den e-mail adresse du har opgivet i din profil på DASU's medlemsportal, når godkendelsen er på plads.
7. Efter dit medlemskab er godkendt kan du logge ind på DASU's medlemsportal og bestille licens ved at vælge menupunktet 'Licensbestilling' og udfylde formularen om ønsket licenstype.

Brugervejledninger til DASU's medlemssystem

Licensreglerne kan ses i reglement 6 - med rettelsesmarkeringer HER, se kapitel 62.
Det er gratis at bestille grund licenser som er gyldigt for:

• Træning og lukkede løb i alle klasser i Danmark
  • Alle arrangementer for Miniput
  • Mekanikerlicens ved ophold i parc ferme.