Velkommen til Gokart afdelingen i VMK

Gokartsporten er en spændende sport for alle generationer, både piger og drenge. Mange af verdens største og mest berømte racerkører, er begyndt med Gokart: Tom Kristensen, Jan Magnussen, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Michael Schumacher og mange flere. Der har de lært at håndtere og køre en gokart. For selv om en rigtig racerbil på mange måder kører som en gokart. Så behøver man ikke at skulle satse på en professionel racerkarriere for at køre gokart. Og vigtigst af alt, uden at det behøver at koste en formue.

Man kan starte i Viborg Motor Klub fra man er fyldt 6 år, så her kan far og søn rigtig "lege" sammen. Går du og leger med tanken, om at starte med kart sport. Så er du/i mere end velkommen til at kigge forbi, og overvære klubbens øvrige medlemmer hygge sig på banen.

Har du fået blod på tanden, så kig ud på banen og få en snak med os. Det er helt gratis at spørge! Alle vil gerne hjælpe nye kammerater på rette spor.

Klubben afholder 2 ugentlige træninger i karting. Sæsonstart er onsdag d.1-3-2017.

Onsdage fra 16 til 19.30 og lørdage fra 9 til 14.30.

Har du spørgsmål, til alt hvad der berører karting, medlemskab og licens i VMK, er det bare at kontakte os, vi tager godt imod jer.